Minus 0,8 kg

Det blev en minskning på hela 0.8 kg den här veckan, det känns helt ok faktiskt. Så totalt från juli räknat så är det – 10,5 kg. Det är jag nöjd med. Räknar man från Augusti då jag började på riktigt så är det – 7, 3 kg. =)

Den här veckan har jag bestämt mig för att försöka vara lite striktare med kolisarna, så istället för grädden i kaffet hade jag äggmjölk. Inte riktigt lika gott, men oj så mättande…

Det finns miljoner recept på just äggmjölk, men det jag använde mig av är det ovan. Idag kryddade jag med kanel och kardemumma, tyvärr så var det inte mycket kardemumma kvar, så det måste jag köpa ny. Sen tänkte jag att jag skulle köpa hem lite pepparkakskryddor och blanda så det blir lite juligt nu framåt jul… Det blir nog kalas tror jag. Inte nog med att det är gott, det är ju nyttigt också. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.