Cambridge

är alltså dieten som jag har fått erbjudande om att påbörja idag. Och så är fallet. För er som inte vet så mycket om det kan jag berätta att jag har en konsulent, och sedan dricker shaker eller soppor 3 ggr/dag istället för att äta mat. Jag får även dricka kaffe, the och lightprodukter som inte innehåller några calorier, men jag föredrar vatten vilket jag även måste dricka massor varje dag. Ganska tråkigt iof, men i veckorna är det smidigt. Man slipper fundera så mycket över vad man ska ha med sig i matlåda, och när jag kommer hem så har familjen oftast redan ätit. Det jobbiga är helgerna när man umgås med familjen och vill mysa till lite, då är det inte så kul att sitta med sin påse, men nu nu har jag gett mig den på att det här ska fungera så jag hoppas att det gör det.

Tanken är att jag ska hålla  på i åtta veckor, dvs fram till midsommar… Och ja, går det bra så tänker jag fortsätta tills jag nått min målvikt… Jag ska verkligen fixa det här nu, jag vet att jag är bra på att skjuta upp saker men nu får det vara bra. Och nu har jag ju dessutom ett uppdrag som jag måste utföra, så enkelt är det ju. Kan ju inte vara med i rikstäckande tidning och misslyckas, då kan jag ju aldrig visa mig ute mer….

Dag ett har gått jättebra! Jag är faktiskt inte sugen på något alls. Jag vet att dag 3 brukar vara värst, men jag ska hålla ut!!!

3 thoughts on “Cambridge”

  1. Hej!

    Kämpa på..det kommer att vara tufft emellanåt. Jag har gått ner från 90 kg till 65…ska bort med 10 till tänkte jag! LYCKA TILL!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.