Nyss hade jag en date

med min konsulent Malin, hon är världens goaste, helt underbar. Hon är den som inspirerat mig mest angående Cambridge, hon gick nämligen ner 60 kg förra året och är så snygg idag, ser ut som en helt annan människa än när jag träffade henne första gången. Vi var bekanta innan och det var henne jag följde med första gången jag testade på. Men som synes så gick det inte fullt lika bra för mig… Men nu är jag på gång och den här gången SKA det gå så enkelt är det, för jag vägrar vara med i tidningen och misslyckas totalt, det finns liksom inte, så enkelt är det. =)

3 thoughts on “Nyss hade jag en date”

  1. Hej igen 😛

    Läst resten av din blogg nu ju =) Prova läsa min haha, en del sidor 😉 Ville bara säga: kul med tidningsartikeln, men akta dig för pressen, tror att det är farligt att gå ner för fort, då kommer man nog att gå upp igen… Skynda långsamt =)

    Startvikt? Målvikt? Ålder? Yrke å sånt 😛

    Kram igen/ Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.