Trotsiga ungar

trotsiga ungar???? Jag har verkligen inte tålamod nog… Jag försöker vara så lugn och sansad som möjligt men det är inte lätt alla gånger. Men jag får trösta mig med att det är härligt väder ute. Vi satt ute och åt middag idag, eller rättare sagt min man och lilltroll gjorde det. Felicia låg i soffan och sov, och jag går ju på cambridge och har intgagit alla måltider redan. Men det var mysigt i alla fall. Nu har småttingar i alla fall lagt sig i sängen, sen får vi väl se hur länge dom ligger kvar där… Visst är det härligt med VÅR?!?!? Jag riktigt myser och känner mig alldeles jätteglad. Trots att jag bara jobbar och ändå aldrig har några pengar. Är det någon som har ett bra sätt att tjäna lite extra på så kan ni väl säga till? =)

 

Nu ni, mina vänner är det dags för en härligt kvällsdusch!

Kram på er!

One thought on “Trotsiga ungar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.