I

dag har vi varit på vift hela dagen så det har blivit dåligt med mat, men jag har druckit en del i alla fall och så tog jag en shaken runt halv fem när vi kom hem. Tänkte ta ett par barer till kvällen sen. Måste bara åka förbi Malin och fixa dom först. Men annars så känns det bra. Jag har inte vägt mig än och tänkte väl kanske vänta tills på måndag om jag klarar mig så länge. =) Men det är ju bara två dagar kvar så vi får väl se. Jag har laddat upp med lite cola här och tänkte kolla lite hockey.

Ja hockeyn gick ju bra i alla fall och jag har fått min bar också. *nöjd*
Sen har jag faktiskt fått en hel del gott att dricka. Har en förkärlek för smaksatt mineralvatten för tillfället och i kväll har det bjudits på hallon/blåbär päron och citron, och en skvätt pepsi Max.

Och så vill jag passa på att tacka alla godingar för allt pepp, det värmer verkligen och jag blir lika glad varje gång någon vänlig själv tar sig tid för det.

Jag vil inte sätta världen i brand bara tända en eld i ditt hjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.