Felicia

har blivit jätteduktig på att simma, nu rör hon sig mer under vattnet än över. Det var ju avslutning på plask o lek idag och vi har ju inte fått se dom sen ett par gånger i början och hon har utvecklats jättemycket. Jag är så stolt över henne… Efteråt var det fika och utdelning av diplom och hon var riktigt stolt hon också. Sen gick vi ner  och mötte Fredrik och Filippa och tog en snabbis i lekparken. Sen mötte vi mina föräldrar på stan så mamma bjöd på fika. Sen handlade vi lite och var på väg hem, men så kom vi på att Wille fyller ju år nästa lördag och vi har inte köpt någon present direkt så det blev en sväng in till Eskilstuna och Tuna Park, så vi var inte hemma förrän runt fyra på eftermiddagen. Nu ligger alla och sover, Fredrik i soffan här mittemot, och jag har planer på att sätta på en film eller nåt… Tror det blir the holiday…


Min underbara make och jag


Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.