Tjuvvägde mig i morse….

och vågen stannade på 108,0 kg, alltså -7 kg på 6 dagar. Det känns så himla bra!!! Jag är helnöjd, även om det 3 av kg är rent vatten… Det ger mig i alla fall en kick att fortsätta. Trodde det skulle vara jobbigare än vad det är, har ju misslyckats i ett år pga att det är så fruktansvärt tråkigt, men nu har jag ju gett mig in i den här karusellen och måste ju hålla på kuren ut, annars blir det ju fel i statistiken och det är inte bra. Jag är i alla fall helnöjd och allt känns så jättebra! Jag har ju några kg att ta av så det är ju fortfarande en bit kvar. Mitt första stora delmål är att komma ner på 100 eller att bli tvåsiffrig, men jag har ett litet minimål på vägen och det är att komma ner på 103, för då ska jag se om jag kan ha mina byxor som ligger och väntar… =) Jag hoppas det, för just nu har jag inte mycket allt att ta på mig och jag vill heller inte köpa några nya kläder när jag inte tänker stanna på den här vikten så länge. Men vi får väl se hur det går.

I morrn är det Valborg och vi har tänkt fira lite här hemma med att grilla tillsammans med våra vänner, och sen gå iväg och kika lite på brasan. Jag jobbar i morrn också, vilket känns mindre kul, för alla andra är lediga, men det ska nog gå bra ändå, jag jobbar ju bara till halv två så jag räknar med att vara hemma runt tre, och så kommer gästerna runt fyra… Själv så får jag väl nöja mig med lite mineralvatten och en bar, men det ska nog gå bra. Det känns faktiskt inte så jobbigt alls just nu, och jag kan tänka mig att det kommer att kännas ännu lättare efter ytterligare en vecka.

Älska idag, i morgon kan det vara försent…

3 thoughts on “Tjuvvägde mig i morse….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.