Jag har såna konflikter

Mina prinsessor
med mina älskade troll nu för tiden. Det är så otroligt jobbig, men det känns skönt att både jag och Fredrik har tagit tag i det här och är konsekventa. Dom är lika trotsiga båda två, om precis allting! Sen blir det ju inte bättre av att dom är så trötta. I och med att dom är vana att gå upp innan sex i vanliga fall så vaknar dom tidigt även på helgerna, och i kombination med att jag och Fredrik sover dåligt så blir det ju en ond cirkel av att man bara är trött och grinig alla på en gång. Men jag hoppas att det blir bättre. Nu har vi ju i alla fall tagit tag i det här, och det är ju en bit på väg.

Annars så är det ganska lungt här just nu. Filippa sover och jag hoppas att Felicia somnar en stund hon också. Fredrik är ute och micklar, och jag försöker fixa lite här inne, men så fastnade jag ju här en sväng… Tänkte fixa lite med tvätten, sen är det dags för en dusch och sen en tur till mina föräldrar. Synd att det är så kyligt ute, men man får väl vara glad att solen skiner i alla fall, men det är lite tråkigt tycker jag. Speciellt att det ska bli så kallt i morrn. Vi ska nämligen grilla tillsammans med några vänner innan det är dags för brasan. Jag hoppas att dom får fart på den i år, det har vi inte varit bortskämda med de senaste två åren, men det ska bli spännande. =) Det är i alla fall mysigt att komma ut lite och träffa resten av byn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.