Jippi!!!

Första veckan avklarad och vågen visade -7,2 kg. Jag vet att det ca 3 kg av det är bara vatten, men det känns i alla fall skönt! Jag är jättenöjd. Dessutom så har det inte kännts jobbigt alls. Kanske för att jag är så motiverad nu och inte har något val… Men härligt är det i alla fall. Ikväll blir det grillning med vännerna och jag ska bara dricka mineralvatten och äta en bar, men det känns faktiskt helt ok. =) Sen blir det väl en tripp bort till brasan med barnen…

Allting går, det tar bara lite längre tid ibland

9 thoughts on “Jippi!!!”

 1. Kändes toppen när jag kom hem, trots värk lite här och var. *ler*

  *lägger till som favorit* Lycka till på din viktresa!!! Verkar ju gå jättesmidigt so far.

  Kram

 2. Vad inspirerande du är! Hejar på allt jag kan! Någon sa till mig att det tar ungefär 20 gånger tills något har blivit en vana, t ex efter 20 morgonpromenader har man blivit van och liksom behöver det. Antar att det betyder att de första 19 gångerna är jobbigast? Så håll i, 19 dagar går fort!

 3. Ja jag köpte nu för att testa själv. Insåg snabbt att kako-mint är en klar favorit för mig. Då känns det som jag får en godisbit varje gång.

  Så jag köpte ett gäng 🙂

  Går det lika bra fortfarande?

 4. Hej! Det känns skönt att veta att det är fler än jag som lider av övervikt. Jag opererade mig 95 men tyvärr ledde till att jag ick ner i vikt som jag sedan gick upp igen. Nu väntar jag på att få bandet i min magsäck avklippt. Jag har haft ett elände med det hela men jag har läst i olika bloggar att operationerna har blivit bättre nu. Tänk om man vaknade imorgon och vägde 70 kilo, det är mitt mål, ha det bra!

 5. Hejja dej! Gud, vad duktig du är! Måste vara helt underbart att bli av med så mycket vikt under bara en vecka. Härlig kickstart. Det må vara en del vatten men ett kilo är alltid ett kilo. 🙂

  Lycka till i fortsättningen!

  -Jenny

 6. Ja jag tänkte att jag köra ett tag för att se om det är bra 🙂 Tänker dock tillåta mig en fest ibland. Är idag på min dag 11 och jag känner att det svartnar för ögonen varenda gång jag reser mig på eftermiddagarna. :/ Men jag har iof rätt lågt blodtryck. Ska bli kul o se om jag kan nå min målvikt som jag egentligen inte riktigt vet var jag vill ha den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.