Inte en blund

har jag fått i natt. Nu är kl. 05.31 och det känns som att det inte är någon idé att försöka längre… Så jag gick upp och skulle sätta på lite kaffe och upptäckte att det är SLUT! Känns ju sådär lagom roligt. Men men. Det är inte så mycket jag kan göra åt det nu. Jag tog en varm dusch, och har precis tänt en brasa och lite ljus här. Ganska mysigt faktiskt. Fredrik har gått till jobbet och de andra sover, men jag kan tänka mig att det blir en lååång dag idag. Cornelis vaknade vid tre och kunde inte somna om, så han höll på och tjorvade ett tag, låg en stund i vår säng, där även Flisan krupit ner tidigare, men det gick bara nån halvtimme sen började han tjura igen så jag la tillbaka honom i hans säng och fixade välling, då somnade han om så han var väl hungrig kraken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.