När

mina små troll Sjöng du gamla du fria på sommarfesten på dagis i onsdags så fick jag tårar i ögonen. Dom var så vackra och så helt underbara. Tänk er ett gäng barn mellan 1-6 som sjunger Nationalsången… Ja jag är väl lite partisk eftersom mina barn var med… Men nu är det sommar, och Wille och Michelle hade sin avslutning idag. Fredrik var där med Trollen, medan jag var på plåtning i Stockholm så jag kunde inte vara med. Men en sak har jag lovat mig själv att när mina barn börjar skolan så ska jag ha semester varje avslutning. Vi ska gå till skolan och sjunga och säga hej då till alla, sen ska vi hem och fika och riktigt mysa av att sommarlovet har börjat. Det gjorde alltid jag med min mamma och ofta även med min syssling och bästa kompis Jessica och hennes mamma och ja våra syskon också förstås. Det var så speciellt, och jag vill att mina tjejer ska få den speciella känslan också…

Annars så lunkar livet på som vanligt här. Vi var ju till Gotland förra helgen, 7-10 juni och det var helt underbart. Vi hade kalasväder hela tiden. På torsdagen när vi kom dit så gick vi en sväng inne i stan innan vi åkte hem till Bettan och hennes familj som vi bodde hos. På fredag morgon åkte vi ner till Kneipbyn och myste. Barnen tyckte det var jätteskoj, framåt tvåtiden var vi nöjda och åkte åter igen in till Visby och myste. Vi gick och åt på en härlig restaurang. Jag och Fredrik åt varsin plankstek, Felicia åt tre pannkakor med lite sylt och lite grädde, dom dyraste någonsin! Filippa beställde in en hamburgetallrik, och åt väl kanske fyra pommes…. så jag förstår varför vi inte går på restaurang så ofta…. Men maten var god i alla fall, även om den var dyr. =)
Lördagen tillbringade vi på stranden, och grillade på kvällen. Sen bar det hemmåt tidigt på söndagen.. Men vi hade mysigt och fick verkligen rå om varanandra….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.