Jag är så dålig

 i magen så jag blir hemma idag, det beror med all säkerhet på helgen svullande, inte för att jag ätit mycket, men för att jag ätit så dålig mat… Men det är bra då vet jag ju att jag inte fixar det. (Som om det skulle hindra mig för all framtid)

Annars så är det bra tror jag. Lite tråkigt väder… men men vad gör man, bara det blir fint till min semester så är jag nöjd. Det skulle ju vara trevligt om det var fint på fredag också när det är midsommarafton.

Mat och viktmässigt så har det skitit sig helt, eller det kan jag inte säga heller för det är medvetet som det skitigt sig och har varit planerat sen länge, men jag ska köra igång i morrn igen. Sen ska jag planera helgens mat. Midsommar blir ju midsommar mat, men ska försöka att inte äta allt för onyttigt.

Även tystnaden talar

4 thoughts on “Jag är så dålig”

  1. Alltid svårt kring helgerna att hålla maten vettig… Speciellt om man är bortbjuden.

    Tack, håll dem hårt !!! Om den timme är det dags. *pirrigt*

  2. Oh, det är en upplevelse… Det är såååå stort (man orkar/hinner egenligen inte allt på en dag). Var 10e minut kommer en lastbil med varor. Inse vad saker!!!Du får försöka ta dig dit någon gång!!

    Jodå, det gick rätt bra tror jag. Kändes bra efteråt i alla fall. Så nu gäller det bara att hålla tummarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.