Sluta

med napp är tydligen inte det lättaste har jag förstått. Min dotter Felicia började i måndags, med att vara utan alltså. =) Hon hade nämligen fått en jätteblåsa på läppen som gjorde ont vilket medförde att hon därmed inte kunde suga på den utan att det gjorde ont. Så då skulle hon sluta hade hon bestämt sig för. Det tar tid, på kvällarna, hon har verkligen ingen ro att ligga still, och vara tyst och försöka sova. Hon är så trött så jag vet inte vad. I natt hade hon jättemardrömmar och det slutade med att hon gick upp för att hämta en napp själv när jag vägrade ge henne en. Men så fort hon vaknade i morse så ”slutade” hon igen… Nu ligger hon åter till sängs så vi får väl se hur många timmar det tar idag. Hon tjafsade om nappen alldeles nyss och jag vet faktiskt inte om hon har en eller inte, just nu vill jag bara att hon ska somna för hon har mycket att ta igen efter den här veckan och behöver sova ut…  Men vi får väl se hur det går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.