Idag är dagen D.


 

Jag och min kompis Mari har bestämt oss för att nu får det vara nog! Idag går vi på ren kur, och målet är 3 veckor. För min del så hoppas jag på att det blir lite längre än så. Men idag känns det bra. Solen skiner och jag har lovat mig själv att ta en dag i taget. Jag har ett par snygga jeans som jag aldrig har kunnat ha tidigare som jag tänkte jag skulle komma i senast till jul i alla fall. Sen så har jag faktiskt tänk ha min jeanskjol som jag köpte förra sommaren på konserten den 7 december så jag har ju mål att kämpa mot i alla fall. Men det första delmålet är att bli tvåsiffrig, var ju så nära förra gången… Skam den som ger sig!

 


 

Första dagen känns ok. Det brukar den ju iof göra, det SKA gå bra det här!

 


 

Kram på er alla

 


 


 

*Fredrik, du är mitt ljus i den grå vardagen*

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.