Dag 2 av 21

Det känns fortfarande jättebra! Jag fryser som en gnu, och om ni nu undrar hur mycket en sån fryser så är det massor! Så det så. Men det är ju så det är när kroppen går på sparlåga… Annars så är det som vanligt. Jag har satt 21 dagar som mitt första mål, så får vi se sen om det blir längre. Det känns i alla fall bra att se ett slut, ett mål som jag vet att jag kan leva upp till. Var ut en sväng på stan idag på lunchen och jag tror väl aldrig att mat har luktat så mycket och så gott på gatan som idag, men vad gör det när man har sina shaker? =) Jag slog faktiskt på stort idag och köpte mig en Pepsi Max på vägen tillbaka till jobbet för jag var så himla törstig. I kväll så ska jag förbi min konsulent och köpa lite mer ”mat”, och tänkte passa på att köpa mig några barer också. Jag får nämligen främmande ikväll. Petra och Lollo kommer över och fikar, det ska bli trevligt. Dessutom så hämtar mamma barnen på dagis och så får dom sova där i natt, hon lämnar dom till Fredrik i morgon innan hon åker till jobbet. Så då behöver jag inte stressa fullt så mycket på vägen hem… De små trollen. Tänk vad ensamt det ska bli i sängen framåt morgonkvisten, ingen som gnäller för att hon inte får plats…Och jag kan gosa med Fredrik alldeles ensam hela natten… J

I love you Fredrik

3 thoughts on “Dag 2 av 21”

  1. Hej! Lycka till med kuren du kommer fixa det galant. Det är jag säker på. Såg dig föresten i tidningen, söt tjej med mycket energi, kör på bara, du fixar det 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.