Jag är så ledsen…

Jag som har kännt mig så himla duktig och klarat av den 3 dagen, så skulle jag ta mig lite Pepsi Max, sagt och gjort och klunkade i mig… Tyckte att det smakade så himla konstigt och då fick jag ju se att det var VANLIG Pepsi!!!! Inte nog med att den smakade skit, den innehåller ju en massa socker också, så jag som precis kommit in i ketos, får börja om… Visst det var säkert inte massor, men ett par deciliter i alla fall och det gör mig så himla ledsen för hade jag vetat det så hade jag ju inte tagit något, det var mest bara för att ja jag tänkte jag tar den i stället för mineralvattnet… Jag är så ARG på människor som ställer saker på fel ställen i affärerna så att det blir fel när man ska ha något. Jag tittade ju jättenoga var maxin stod och så tog jag en vanlig i alla fall för att någon idiot hade ställt den på fel ställe… *suck*  Nu ska jag ner och lägga mig under täcket….

 

 

ZZzzzzzzzzzz

4 thoughts on “Jag är så ledsen…”

  1. Vilken otur du har Jeanikee! Jag förstår din frustiation, låt bara inte denna incident förstöra det du redan har lyckats med utan fortsätt som du gjort innan, så kommer du garanterat att lyckas 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.