Fredag dag 5

Bara 16 dagar kvar… =) Idag har det faktiskt varit lite jobbigt och jag tror det blir en kämpig helg här… Men jag tar en dag i taget. Jag hade en sån hemsk dröm i natt, så jag har sovit dålig och är jättetrött… Det är skönt att det äntligen är fredag och helg. Men det känns samtidigt jobbigt eftersom jag vet att det är mycket svårare att inte äta när man omges av frestelser. Men jag ska klara de här tre veckorna, sen har jag tänkt försöka köra kombinerad kur, att jag äter shaker i veckan och sen nyttigt med hjälp av vikttklubb på helgen…  Men det får vi se om ett par veckor hur det blir med det. I så fall så har jag ju i alla fall fått en kickstart och har samtidigt något att se fram emot och får in rutinerna på hur jag ska äta sen senare… Nu är det i alla fall dags för en shake…”Bruka den begåvning du har fått, skogen skulle vara mycket tyst om inga andra fåglar sjöng än de som sjunger bäst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.