Bara 14 dagar kvar…

Tänk att jag är inne på dag 7 och den är snart slut den också… Just nu så känner jag mig lite småsugen på det mesta här, men jag ska ta och göra mig en kopp nyponte, så att jag får upp värmen lite… Jag tjuvvägde mig i morse, men jag tänker inte avslöja något förrän i morrn… =) Annars så är det lugnt här, det blev relativt sent igår så jag här jättetrött. Det enda vi har gjort idag är att handla, och så sovit middag och nu sitter och jäser i soffan.. men det känns så himla skönt. Brasan är precis tänd, Flisan är ute och leker med Alexander, Fredrik spelar X-box och Filippa kom precis in. Jag ska fixa lite middag åt dem snart. Vi har lite pommes kvar i frysen så det får det bli till kebabskav. Inte speciellt bra mat, men gott, och jag ska ju ändå inte äta något så…
Jag har precis tagit mig en shake. och har en kvar för dagen, inte för att jag är sugen men i alla fall. Jag fick ju köpa Malins påsar lite billigare eftersom hon helt har gått över till VK. Så dår sparar jag nästan 500 kronor på 3 veckor, det är bra. Tack Malin! Det blidde inget nyponte, för jag tog fel påse, men men så kan det vara. Jag riktigt längtar tills de här tre veckorna har gått. För då, om jag klarar mig så länge, så är det första gången någonsin… Det är inte kul, men det ger ju resultat och jag vill verkligen bli av med överflödet… vem vill inte det? Ja det finns säkert någon där ute, men det kan inte vara många… Jippie! Jag har klarat en hel vecka!!!! Utan att äta något alls förutom det jag ska då. Det känns SÅ himla bra!!!!

I morrn är det dags för vägning igen, och jag tror det blir ett bra resultat… =)


Den kärlek, som kräver allt, är motsatsen till kärlek

4 thoughts on “Bara 14 dagar kvar…”

  1. Skit bra jobbat 😀 Man ska ta en vecka i taget har jag lärt mig och du har varit grym denna vecka 🙂 Visst kör vi på lika bra igen, till veckan som kommer?:D

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.