-6,3 kg

på en vecka!!!! Jag är riktigt nöjd faktiskt! Visst jag vet, 3 av kg är bara vatten som jag kommer att få tillbaka sen när jag börjar äta igen, men det är ju i alla fall en bit på väg. Men det är jobbigt nu ska ni veta… Jag är verkligen sugen på ALLT! Speciellt sushi! Inte blir det ju bättre av att man går förbi ett sushiställe på väg till och från jobbet!!!!

Jag har ju sagt att jag ska köra det här i tre veckor, men jag kommer att trappa upp lite tidigare eftersom vi ska ha en släktträff den 20 oktober och då känner jag inte riktigt för att äta påsar. Men det blir givetvis bara nyttig mat. =) Sen den 26 oktober så åker vi ner till Mariestad och hälsar på Mari och Stefan och då ska vi ha myspys ordentligt med bara nyttiga goa saker, som parmaskinka, skaldjur, gravad laxrulle med oströra, mm, så ska vi göra vår egen sushi, så jag får väl sukta tills dess… Men det ska blir härligt vi ska mysa riktigt ordentligt! Och dricka gott vin till. Sen gör det ju inget att vi är barnfria. Det är första gången som vi är utan barnen en hel helg på 4 år när Flisan kom. =) Men oj vad jag kommer att sakna dem!!!!

Just nu så ligger tjejerna i sängen och tittar på bumpa, jag kan tänka mig att Filippa snart ropar efter välling… Jag har försökt få bort kvällsvällingen på grund av att det inte är nyttigt för tänderna när man inte borstar dom efteråt, men hon vill verkligen ha den och har jättesvårt att somna utan… Men så tänker jag att, när jag var liten så var det inget tjafs om sånt och det är ju inte hennes permanenta tänder heller, så jag tror inte att det är någon större fara. Det är ju inte socker i den i alla fall, så det är ju alltid något.

Nej nu är det dags för soffan igen tror jag, är jättetrött, har sovit jättedåligt hela helgen, så jag orkar inte göra något vettigt alls. Fredrik är och köper mineralvatten och Pepsi Max till mig, jag hoppas att inte han gör samma tabbe som jag gjorde härom dagen. =)

KRAM på er ALLA

”Med båda fötterna på jorden kommer man inte långt”

5 thoughts on “-6,3 kg”

  1. Jäklar vad du är duktig 😀 Känn dig stolt och sträck lite extra på dig nu! Nu är suverän Jeanikee, har du lyckats med detta kommer du fixa resten också. Lita på mig!!

    StorKram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.