Jag kom in!

Det känns så himla skönt! Så nu är det klart. Den 18 januari börjar jag skolan igen. Sen får vi väl se vart det slutar någonstans… Jag hoppas i alla fall att det går bra. För så här kan jag inte fortsätta leva… 35 år snart och fortfarande inget jobb som jag ser en framtid på. Men nu kör vi! 2010 ska bli MITT år. =)

4 thoughts on “Jag kom in!”

  1. Ja det var just det… jag ha tänkt mig att jag skulle plugga till förskolelärare… men så inatt när jag kollade lite extra så har jag sökt FEL utbildning och har kommit in på gymnasielärarlinjen… hm, inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men jag hoppas att det går att byta sen, för första terminen är det samma för alla tror jag… Suck, jag hade sån ångest inatt när jag märkte att det var tänkt att plugga 5,5 termin istället för 3,5. =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *