Kesoplättar

Det finns en mängd olika recept på kesoplättar på nätet. Jag gjorde en variant av olika recept jag hittade härom dagen som blev jättebra tycker jag och passar till det mesta.

  • 500 g keso
  • 4 ägg
  • 2 msk fiberhusk
  • en kruka färsk basilika (funkar garanterat med nästan vilken krydda som helst, eller helt utan om man vill.)

Mixa allt i matberedaren till en slät massa. Klicka ut på bakplåtspapper i den storleken du vill ha dem och grädda dem sen i ugnen ca 10 minuter i 200 grader.

Serveras som maträtt gärna med rökt lax, eller pastrami och en klick creme fraiche och lite rödlök. Eller kanske lite rom. Som efterrätt kan det vara gott med en klick grädde och några hallon kanske.

Helt klart värt att prova och det är perfekt att ha till frukost dagen efter sen. 😉

3 reaktion på “Kesoplättar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *