Pizzagratäng

Den här rätten kan du variera i det oändliga, ta det du är sugen på eller har hemma. Det är bara att blanda. Nedan följer mitt original, men jag har även tagit bort och lagt beroende på vad jag har hemma.

korvar (cabanossi)
grillad kyckling
pkt knaperstekt bacon i strimlor.
massor med sambal oelek
Färsk oregano
Riven ost/skivad mozzarella
creme fraiche

Skär korven i bitar och stek den också, rensa kycklingen och lägg ner allt i en ugnsfast form. Klipp över oreganon. Bred creme fraichen över och avsluta med osten. In i ugnen tills det har fått fin färg. Fler ingredienser som är användabara är ex. tonfisk, lax, basilika, fetaost, ägg, oliver, köttfärs, spenat ja grönsaker av alla de slag. Det blir en liten lyxigare känsla om man använder mozzarella istället för vanlig ost. Smaklig måltid.

2 thoughts on “Pizzagratäng”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.