Trött

Det blev inte mycket sömn i natt… så jag känner mig lite sliten. Men jag har kommit upp och fått i mig lite frukost. Det blev två stekta ägg, med curry, svartpeppar och ost på. Jättegott och till det pastrami, och en kopp kaffe med grädde på. Jag vet inte vad dagen har att erbjuda, men något ska vi väl kanske hitta på. Har hållit mig inne i en vecka snart, med några få minuter på tolvslaget i torsdags. Vet dock inte vad som händer än.

Cornelis 091226 hemma hos mormor,liten

4 thoughts on “Trött”

  1. Nej det har jag inte sett, då får jag skicka iväg maken till affären igen sen när han hämtar Michelle. 😉 Tack för tipset. Ska kolla läget sen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.