Burr

Ishallen-100106
Längst bak Ella och John, längst fram Alice, Felicia och Filippa.

Nu ändrar vi lite tema igen för att få upp värmen ingen… Jag har nu befunnit mig två timmar i ishallen med tjejerna, det var första gången de åkte skridskor och oj vad dom hade kul. Nu måste här införskaffas riktigt hjälmar, cykelhjälmarna funkade inget vidare. =( Och nästa gång är det kaffetermos som gäller, och massor av vatten för de små. Vi hade ju ingenting med oss så vi får tacka Anna för vatten och riskakor som hon hade med sig. TACK ANNA! 🙂

Tjejerna följde med Ella och Alice hem så de blir kvar där ett par timmar, jag ska fixa lassagnen och värma mig med en kopp kaffe…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.