Det blidde ingen bebis…

 Så nu är jag här igen. Jag började mitt liv tillsammans med viktklubb idag igen. Nu har jag inget att skylla på längre och jag har som mål att gå ner ca 1 kg per vecka! Då borde jag ha kommit en liten bit på vägen till sommaren i alla fall. Jag måste verkligen engagera mig själv. Jag är så arg och less på mig så jag vet inte vad jag ska säga. Men jag ger mig inte i alla fall. Jag vill ju så gärna, jag vet vad jag ska göra. Men varför går det då inte??? Jag menar det är ju inte första gången jag försöker gå ner i vikt, och jag lyckas till en del och sen bara skiter det sig… *suck*.

 

Men som sagt skam den som ger sig! Jag kan inte lova att jag fixar det den här gången heller, men jag kan lova att jag i alla fall ska försöka göra mitt bästa, för min skull och ingen annans.

 

Idag ser dagen ut som följer:

 

Frukost: 1 ägg och fruktsallad

 

Lunch: Taco-sallad med kikärtor

 

Mellis: 1 ägg

 

Mellis: 1 Nutrilett-bar

 

Middag: chili med kikärtor, köttfärs, kidneybönor, lök, krossad tomat och majs.

 

 

 

Den som sover syndar inte

One thought on “Det blidde ingen bebis…”

  1. Ohhh lycka till vännen. MEN jag tror att ända sättet att gå ner i vikt är att MOTIONERA samtidigt. Och att äta sig mätt. Visst man kan hålla en strikt diet en vecka eller två men sen är man kanske så sugen på ALLT så man inte klarar av att äta vettigt. Så blir det iaf för mig.

    Men jag känner på mig att du lyckas den här gången.

    STOR lyckatillspark i baken!

    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.