Igår kväll…

bjöds det på hög spänning i handbollen. Även om vi inte vann så förlorade vi ju inte heller, vilket kändes som en seger i sig. =) Nervigt värre var det. Sen fick jag somna in till paråkningen, ja på skridskor då. Jag tycker det är så romantiskt vackert… Jag blir så sentimental och lever mig verkligen in… Jag hann dock aldrig börja gråta innan jag somnade och det var väl bra det kanske… känner mig lite blödig ibland. Annars så händer det inte så jäkla mycket faktiskt. Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost, tror det lutar lite åt ägg idag, kokta ägg, keso, och tomat. Det får det blir, och en kopp kaffe…  Sen får vi se vad dagen har att erbjuda…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.