Mindre bra kväll men det funkar…

 

 

Jag är bara så trött, jag har inte sovit ordentligt på hela veckan. Jag har haft svårt att somna och så har jag vaknat innan klockan ringer varje dag den här veckan. I morse gav jag upp och gick upp trots att ögonen kändes grusiga. Kvart i fem var jag upp och tog på mig träningskläder. Trots mina såriga fötter så gav jag mig ut på en 40 minuters promenad innan jag åkte till jobbet. Jag har svårt att tro det själv, men det är faktiskt sant. Det räcker att titta ner på mina blåsiga fötter som ser ännu värre ut idag än igår. Det är två blåsor under varje fot med en diameter på ca 1 cm, och de känns, vill jag lova. Jag måste få tag i nya skor!

 

Dagens mat:

 

Frukost: 2 Falu Råg-rut, 1 dl keso, 2 skivor rostbiff och gurka

Lunch: 9 bitar blandad sushi

Mellis: 2 Falu Råg-rut, 1 dl keso, 2 skivor rostbiff och gurka

Mellis: 1 Nutrilett Brownie

Middag: 1 avokado, och fetaost

Kvällsmys: 1 Nutrilett Brownie

 

Kvällsmaten var väl kanske inte den optimala, men jag orkade faktiskt inte riktigt engagera mig. Vi hade fika på jobbet idag med tårta och grejor, men jag åt mitt mellis istället och det kändes inte som en uppoffring alls. Skönt. Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet så jag kan gosa in mig i hans famn. Vi ses ju knappt de veckor som han jobbar eftermiddag, och det är så trist. Men i helgen ska vi bara mysa… Det ska bli så härligt. Ingenting planerat alls.

 

2 thoughts on “Mindre bra kväll men det funkar…”

 1. Fpr jag fråga en sak

  Jag tyckte mig tyda på Larkas blogg att du jobbar på AF. Jag vet inte om du vet men jag ahr dirivt en blogg här som hetat en arbetslös dagbok (nu heter den Not on my shift). Jag och larka pratar ibland via bloggen om hennes jobb och jag tycker hon är intressant att diskutera med. OM du jobbar på A vore det kul att ”snacka” med dig med och det första citatet jag skulle vilja frågaom du tycker stämmer är

  Det har gått 1 1/2 år sen valet. Abrteslinjen ryter. Men AF är lika jävla dåliga som vanligt. Trots sk omorganisation. Det är så pinsamt för regeringen. Man skiter i den här myndigheten så länge den gör sitt pappersarbete. Man har inte tänkt på de som söker jobb. Coaching och matchning – vilket jävla skämt. Det har efter allt jag tagit del om inte varit mer än mycket tomma ord.”

  Jag är itne ute efter att provocera dig eller skälla – jag är intresserad för jag själv lessnade på af och började bygga något som gör ett liknande jobb.

  Mvh

  Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.