Resor för 35.000

Men grillen är tänd och snart är det dags för middag, grillad kycklingflié och sallad i regnet. Mumsigt. Min man har lyckats få i ordning på vår inglasade uteplats så det blir premiärmiddag där ikväll med tända ljus. Jag känner mig så lycklig. Jag är jättetrött, men jag är alldeles kär i min älskade make, och barnen är helt underbara, så goa och söta. Det ska bli så skönt med semester. Jag riktigt längar. Vi har ju en minisemester nästa vecka, sen är det inte så många veckor kvar tills den riktiga och jag hoppas verkligen att det blir kalas väder. 🙂 Bebisen växer väl som den ska antar jag, Tjockare har jag i alla fall blivit, även om jag inte känner den lill* något, vilket är lite trist. Men det kommer väl det också antar jag. Jag är ju bara i v. 15+3 idag. Nu hägrar maten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.