Söndag 17 januari

I morse fick C en flaska välling och tjejerna varsin frukt innan vi åkte in till stan för att ta den sista sprutan mot svininfluensan…. Tänkte vi tar och äter en härlig brunch när vi kommer hem sen. Så när vi kom hem så åt resten av familjen hamburgare och jag åt oxfilén som blev över i fredags tillsammans med knaperstekt bacon på och vitlökssmör.

Flisan skulle in till bowlinghallen på Evelinas kalas så vi åkte och hämtade Fanny och Ella och så in igen. Medan Fredrik och Filippa läste Illiaden… Det ska börjas i tid vet nu…  Cornelis sov.

På efter middagen så blev det en näve mandlar och några ostchips. De är ju bara för goda. Nu står kycklinglårfiléer och puttrar på spisen, ska hälla på lite kokosmjölk mot slutet hade jag tänkt. Sen blir det nog något ostchips till kvällen också kanske…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.